Het team van Selma Foeken

Ik werk samen met Florien Versteegh

Selma Foeken en Florien Versteegh het team van Selma FoekenIk doe het niet alleen. Ik werk samen met Florien Versteegh. Zij is mijn businesspartner en echtgenote en werkt fulltime in het bedrijf.

Florien is verantwoordelijk voor het klantencontact. Dus neem je contact met ons op, dan is de kans groot dat je Florien aan de telefoon krijgt. Op deze pagina kun je lezen wie Florien is en wat haar achtergrond is.

Wie is Florien?

 
Florien is opgeleid als celliste. Na het conservatorium werkte ze jarenlang als freelancer in verschillende klassieke symfonieorkesten en zat ze regelmatig in de orkestbak bij musicals van o.a. Joop van den Ende.

In 2003 heeft Florien haar cello aan de kant gezet. Dit was een omslag in haar leven. Want wie was zij zonder de cello waar ze al vanaf 7-jarige leeftijd op had gespeeld? Natuurlijk wist ze dat er buiten het muziekwereldje nog veel meer te zien was en ze besloot dit letterlijk te gaan ontdekken. Dus vertrok ze voor een jaar naar India en Nepal.

Terug in Nederland vond ze een baan als receptioniste bij Philips. In deze functie ontdekte ze dat het contact met klanten haar op het lijf geschreven is. Ook binnen Philips werd haar talent opgemerkt en ze werd al snel gevraagd om als ‘executive assistant’ aan de slag te gaan.

In 2011 besloot Florien om een eigen bedrijf te starten als Virtuele Assistent.
Vanuit haar bedrijf ondersteunde ze verschillende ondernemers met zeer uiteenlopende administratieve en secretariële werkzaamheden. De zaken gingen goed en in 2012 werd Florien zelfs genomineerd voor Virtuele Assistent van het jaar.

In 2013 stelde Florien voor om onze bedrijven samen te voegen. Tot die tijd was ik één van haar klanten, maar omdat ik het steeds drukker kreeg, kwam zij met het idee om onze krachten te bundelen. Aan dit idee moest ik eerlijk gezegd even wennen, maar na een proefperiode beviel het ons zo goed, dat we sinds eind 2013 fulltime samenwerken.

Wil je Florien leren kennen?

Florien Versteegh op de website van Toptrainer Selma FoekenFlorien is op alle sociale media te vinden. Ze is namelijk dol op de sociale media! In haar ogen zijn deze niet oppervlakkig – zoals velen denken – maar juist krachtig en verbindend. Ze vindt het leuk om ook via deze media met je in contact te komen. Bijvoorbeeld via LinkedIn of Twitter.
 
 
Foto’s: Roumayne Schepers
Video: Het woord is aan jou