Workshop de 12 ondernemersprofielen

Wil je marketing doen op een manier die goed en natuurlijk voor je voelt? Ontdek in deze workshop – gegeven door Selma – wat jouw ondernemersprofiel is en zet daarmee de eerste stap.

Ook zo’n hekel aan marketing?

Aan klanten komen op een manier die goed voelt. Ook jij kunt het. Zelfs als je nu denkt dat je niet commercieel genoeg bent. 

Klinkt te mooi om waar te zijn? Snappen we. Want grote kans dat:

  • Je niet goed weet hoe en waarmee te beginnen. Moet je bloggen, vloggen, podcasts maken, actief zijn op social media, een nieuwsbrief sturen of juist iets anders doen? Al die keuzes, het verlamt je gewoon.

  • Marketing voor jou voelt als jezelf op de borst slaan of als ’trucje’. Je houdt er niet van om met jezelf te leuren of je anders voor te doen dan je bent.

  • Je een hekel hebt aan de ‘Amerikaanse’ manier waarop je veel ondernemers aan marketing ziet doen. Daar krijg je jeuk van. Het is voor jou te ‘schreeuwerig’ en het voelt onecht.

  • Jouw marketing je tot nu amper klanten oplevert. Ook al doe je wat je anderen ook ziet doen of wat je van je businesscoach hebt geleerd. Bij hen werkt het wel, maar jou levert het geen klanten op.

Herkenbaar? Dan is de kans groot dat jij jouw ondernemersprofiel nog niet kent.

Ontdek jouw ondernemersprofiel

In totaal zijn er 12 verschillende ondernemersprofielen. En wat je het beste kunt doen om aan klanten te komen, is voor ieder profiel anders. 

Je ondernemersprofiel sluit aan bij wie je van nature al bent. Dat betekent dat jij je in je marketing dus niet anders hoeft voor te doen dan je bent. Je kunt gewoon jezelf zijn.

Hierdoor wordt marketing makkelijker. Maar dat niet alleen, het wordt ook een stuk leuker (al snappen we dat je dat nu nog moeilijk kunt geloven). 

In deze workshop ontdek je wat jouw ondernemersprofiel is. En wat jij het beste kunt doen om aan klanten te komen.

Ook jij kunt dus aan marketing doen. Zélfs als je nu nog denkt dat je niet commercieel genoeg bent

Amber Hackmann
Barnsteen Teammanagement

“Er vielen geen kwartjes, maar euro’s!”

“Ik snap nu waarom ik van sommige marketingtechnieken zo de kriebels krijg.”

“Ik weet nu wat bij mij past.”

“Dankzij de workshop zie ik wat mijn eigen manier van marketing is.”

“Absoluut een must-do.”

“Wil je vanuit je authentieke kracht ondernemen? Volg dan deze workshop.”

De workshop wordt gegeven door Selma Foeken

“Ook al geef ik deze workshop al sinds 2014, ik vind het iedere keer weer geweldig om de opluchting bij deelnemers te zien als ze hun ondernemersprofiel ontdekken en zich realiseren dat het beeld dat zij van marketing hadden niet klopt.

Ik zou willen dat iedere ondernemer die een dienst verkoopt zijn of haar ondernemersprofiel kent, omdat het je zoveel houvast geeft bij het doen van marketing op jouw manier”.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor ondernemers die een dienst verkopen. Dus niet alleen voor trainers en coaches, maar bijvoorbeeld ook voor fotografen, adviseurs, tekstschrijvers, consultants of procesbegeleiders.

Het maakt ook niet uit of je een ervaren ondernemer bent of juist een starter. Sterker nog, ben je een starter of wil je voor jezelf beginnen? Dan is deze workshop een mooie start van het zelfstandig ondernemerschap. 

Maximaal 4 deelnemers

Er kunnen maximaal 4 deelnemers aan de workshop meedoen. Bij 2 aanmeldingen gaat de workshop al door. 

Daardoor weet je aan het eind van de workshop ook echt wat jouw ondernemersprofiel is. Veel ondernemers vinden het namelijk lastig om hun profiel vast te stellen of twijfelen tussen verschillende profielen. Dankzij de kleine groep kan Selma met iedereen individueel meedenken. 

Praktische informatie

De workshop vindt plaats op de volgende data:

Dinsdagmiddag 14 mei

Tijd: 14:00 -17:00 uur

Locatie: Bij ons in Ede

Woensdagochtend 26 juni

Tijd: 09:30 - 12:30 uur

Locatie: ONLINE

Maandagmiddag 1 juli

Tijd: 14:00 - 17:00 uur

Locatie: Bij ons in Ede

Investering

De investering voor de workshop is 275 (exclusief Btw)

Betalen en aanmelden

Via de aanmeldknop kom je in een beveiligde online betaalomgeving en kun je je direct aanmelden en betalen via iDeal. 

Aanvullende workshop-informatie

  • De workshop vindt plaats op onze eigen locatie: Da Vincilaan 19, Ede (of online).

  • De workshop gaat al door bij 2 deelnemers.

  • Wij zorgen uiteraard voor koffie en thee. (Is de workshop online, dan moet je daar dus zelf voor zorgen 😉)

Patty Golsteijn
pattygolsteijn.nl

“Ik ben een verbinder.“

“Deze ontdekking heeft me businessmogelijkheden opgeleverd die ik eerder niet zag.”

Else van Beek
De Ruimtespeler

“Die kleine groep is fijn!”

“Er was voldoende tijd en ruimte om persoonlijke vragen te stellen en verhalen te delen.”

Renske Holwerda
renskeholwerda.nl

“Deze workshop is geweldig!”

“Selma luistert goed, stelt rake vragen en is ook nog eens een tof mens.”

Jouw ondernemersprofiel

Ken je je ondernemersprofiel, dan:

  • Begrijp je waar jouw weerstand voor bepaalde marketing vandaan komt. En dat die niks te maken heeft met je mindset of met het feit dat je misschien niet commercieel genoeg bent. Het past gewoon niet bij wie je bent (en dus niet bij jouw profiel).

  • Weet je eindelijk waar jij het beste voor kunt kiezen. Voor een nieuwsbrief, Facebook, bloggen, video, webinars of bijvoorbeeld podcasts (om maar een paar voorbeelden te noemen). En misschien nog wel fijner: je weet ook wat je niet (meer) hoeft te doen. 

  • Snap je hoe het komt dat sommige marketing-acties je geen klanten hebben opgeleverd. Die acties passen gewoon niet bij jouw profiel (en waarschijnlijk wel bij het profiel van de businesscoach van wie je ze geleerd hebt).

  • Weet je welk type klant bij je past. Ieder ondernemersprofiel heeft namelijk een ander type klant waar hij graag mee werkt. Ook weet je wat je moet doen om dit type klant in je marketing aan te spreken. 

  • Snap je waarom je de focus van je bedrijf maar niet scherp krijgt. Want ben je iemand die niet kan kiezen en snel iets saai vindt, dan hangt dit waarschijnlijk samen met jouw ondernemersprofiel.

  • Weet je wat voor soort diensten bij jou passen. Want je ondernemersprofiel sluit ook aan bij jouw favoriete manier van werken. Dus heb je de focus van je bedrijf nog niet helder, dan is het kennen van je ondernemersprofiel een mooie eerste stap. 

Je weet ook wat je niet (meer) hoeft te doen.

Veelgestelde vragen

  • Zodra er nieuwe data bekend zijn, zetten we die op onze website. Gemiddeld geeft Selma de workshop 2x per maand. We noemen nieuwe data vaak ook in onze nieuwsbrief.

  • Dat kan. De workshop gaat al door bij 2 deelnemers. Dus ken je iemand die deze workshop ook wil volgen, dan kunnen we samen met jullie een datum prikken. Neem daarvoor gewoon even contact met ons op.

  • Op verzoek bieden we deze workshop ook online aan. Dus woon je niet in Nederland, is Ede voor jou lastig te bereiken, of volg je de workshop liever online, neem dan contact met ons op.

  • Zeker. Organiseer je een event of een nascholings- of inspiratiedag voor ondernemers? Of zit je in een intervisie- of mastermindgroep voor trainers of coaches?

    Selma komt deze workshop graag geven. Dat kan ze doen voor kleine tot hele grote groepen (4 – 150 deelnemers). Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Even overleggen?

Heb je een andere vraag of wil je overleggen of deze workshop geschikt voor je is? Neem dan gewoon even contact met ons op.