Inspiratieavond

Deze zomer organiseer ik een aantal inspiratieavonden; op 15 juli (uitverkocht), 22 juli (extra datum), 14 augustus en 1 september). Live in een zaal. Waarom? Omdat het weer kan!

Zomerse inspiratieavond

“Waar heb je deze zomer behoefte aan?” vroeg ik onlangs aan een aantal (oud)klanten. De behoeftes bleken heel divers.

  • Sommige ondernemers verlangen naar rust. Even niks. En kijken uit naar hun vakantie.
  • Andere ondernemers hebben juist behoefte aan reuring. Aan weer eens ‘iets leuks’. Aan samenzijn. En aan inspiratie.

Behoor je tot de eerste groep? Dan wens ik je een heerlijke vakantie! Geniet ervan en rust lekker uit.

Behoor jij tot die laatste groep? Kom dan naar een van de inspiratieavonden die ik deze zomer organiseer. (Ik had namelijk zelf ook zin in iets leuks, vandaar deze avonden.)

Wat kun je van de avond verwachten?

Denk aan: een inspirerende bijeenkomst. Live in een zaal. Oefeningen. Inhoud. Praktische tips. Lekker aan de slag. In een kleine groep (max 10). Met gelijkgestemde mensen.

Wat is het thema?

Het thema van de avond is: Hoe kun je ook in je marketing al van betekenis zijn? Het wordt dus een avond over marketing. Maar dan wel marketing op mijn manier. 😉

Ik geloof namelijk dat je ook in je marketing van betekenis kunt zijn. En ik wil je graag laten zien hoe je dat doet.

Waarom in je marketing van betekenis zijn?

Je hebt niet voor niets voor je vak gekozen. Je wilt mensen inspireren en motiveren. Mensen iets nieuws leren en meer zelfvertrouwen geven. En het fijne is: dat kun je ook in je marketing al doen.

Dat is niet alleen heel prettig voor de mensen die je marketinguitingen zien, maar het maakt marketing meteen ook een stuk leuker. En het mooie is: het is minstens net zo effectief. Je krijgt er dus ook klanten door.

Selma’s aanpak van marketing is niet glad of vermoeiend, maar oprecht en boeiend.
Hilde Backus, Wandelcoach/psycholoog/opleider, Wandelcoach.nl

Wat gaan we doen?

  • Wil je in je marketing van betekenis zijn, dan moet je natuurlijk wel weten welke betekenis je wilt hebben! Wat wil jij iedere klant meegeven? Waar sta je voor? Waarom doe je wat je doet? Dat ontdek je in een oefening die we gaan doen.
  • Ook leer ik je hoe je er in je marketing voor zorgt dat mensen zich beter gaan voelen. De traditionele marketing is er vaak op gericht is om mensen ‘in de pijn’ te zetten. Ik denk dat je mensen in je marketing veel beter ‘in hun kracht’ kunt zetten. Dat je mensen dus juist meer zelfvertrouwen geeft. Ik laat je zien wat je daarvoor moet doen.

  • Wil je aan marketing doen, dan is het ook belangrijk dat je weet wanneer mensen van je kopen. Zodat je mensen in je marketing niet alleen inspireert en motiveert, maar hen ook de juiste informatie geeft. Informatie die zij nodig hebben om te beslissen of ze wel of geen klant van je worden.
  • En natuurlijk ga je ook lekker aan de slag. Met oefeningen die je helpen om voortaan gerichter aan marketing te kunnen doen. Zonder dat jij je daarin anders hoeft voor te doen dan je bent. Want dat hoeft helemaal niet. Je kunt gewoon jezelf zijn. Ook in je marketing.

Selma is een verademing in een wereld waarin het alleen maar lijkt te gaan om zo makkelijk mogelijk zoveel mogelijk geld aan je klanten te verdienen. Selma doet het anders.

Ze leert je geen Amerikaanse trucs, maar hoe je echt en professioneel in je marketing kunt zijn. Bovendien snapt zij wat je als trainer en coach belangrijk vindt en waarom je voor je vak hebt gekozen.
Noel de Rooij – Empowerment coach en trainer
www.noelcoacht.nl

Voor wie?

Deze avond is voor ondernemers die als trainer, coach, procesbegeleider, facilitator en/of therapeut werken.

Hoeveel mensen kunnen er maximaal meedoen?

Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen. Zo houden we het klein en gezellig en kan ik aan iedereen persoonlijk aandacht geven. Bovendien kunnen we hierdoor toch ook voldoende afstand bewaren.

Waar wordt de inspiratieavond gegeven?

De inspiratieavond vindt plaats in het pand waar wij ons kantoor en een workshopruimte hebben. Op de begane grond is een grote trainingszaal. Daar wordt de inspiratieavond gehouden. Hierdoor kunnen we aan alle maatregelen voldoen en is het dus veilig genoeg om samen te komen.

Selma kan heel duidelijk uitleggen hoe marketing werkt zonder dat het verkoperig voelt.
Froukje Cornet,
Verder met Froukje

Praktische informatie

Alle gegevens op een rij

Start
Start ook op 14 augustus 2020, 1 september 2020
Type Inspiratie

Kom je ook?

Heb je ook zin in een leuke avond vol inspiratie en met inhoud? Live in een zaal, nu dat weer kan. Kom dan naar de een van de inspiratieavonden. Het lijkt me leuk je daar te zien!

Heb je een hekel aan marketing? Of denk je dat je er niet geschikt voor bent? Kom dan zeker! Ik denk echt dat het anders kan. En dat je het wél kunt. Ik laat je graag zien hoe.

Heb je vragen over de avond? Neem dan gewoon even contact met ons op. Bel/app naar 06 – 1111 7019 of stuur een mailtje naar info@selmafoeken.nl.

Wie weet tot ziens!

Handtekening van marketingadviseur Selma Foeken