Onderscheidend Ondernemen College

Marketing op jouw manier. In 12 lessen. Koop een losse les of neem direct een abonnement op alle 12 lessen.

Voor wie?

  • Ben jij ondernemer?
  • Werk je als trainer, coach en/of therapeut?
  • Wil je leren hoe je op jouw manier aan klanten komt?
  • Zonder jezelf anders te hoeven voordoen?
  • En wil je direct zelf aan de slag?

Dan is het Onderscheidend Ondernemen College iets voor jou.

Deze online-cursus echt een aanrader! Je ontdekt je eigen stijl van marketing en kunt daar vervolgens gefocust en vruchtbaar mee werken. Marketing is daardoor geen opgave meer, maar leuk om te doen.
Hilde Backus, Wandelcoach/psycholoog/opleider, Wandelcoach.nl

Marketing. Het kan ook anders.

Het beeld dat jij bij marketing hebt klopt niet. Marketing hoeft namelijk niet verkoperig te zijn en je hoeft je ook niet anders voor te doen dan je bent. Je hoeft jezelf niet op de borst te kloppen of te leuren met jezelf. En dat ‘Amerikaanse’, dat hoeft ook niet.

Het kan ook op een manier die wel goed voelt. Door in je marketing dichtbij jezelf te blijven. En door alleen datgene in te zetten waarvan jij weet: dit werkt voor mij. Want je wilt natuurlijk wel klanten.

In het Onderscheidend Ondernemen College leer je hoe je dat doet.

Het is heerlijk om de lessen van het Onderscheidend Ondernemen College te volgen. Het geeft me steeds weer een gevoel van “Hè hè, zie je wel, marketing kan toch anders.”

Ik begrijp nu eindelijk waarom ik weerstand heb op sommige manieren van marketing en ook waarom ik het al op mijn eigen manier deed. Dankzij de lessen kan ik dat nu nog beter. Want ik wéét nu ook wat bij mij past.

Dat scheelt me niet alleen veel nadenktijd, ik kan mijn marketing nu ook nog eens veel gerichter doen.
Jelien Lammers, Boel Bewust

Wat is het Onderscheidend Ondernemen College?

Het Onderscheidend Ondernemen College is een online zelfstudiepakket. Je kunt dus in je eigen tempo en in je eigen tijd aan de slag.

Dit pakket bestaat uit 12 losse lessen. Er zit dus geen opbouw of volgorde in de lessen. Je kunt de lessen los van elkaar volgen.

Je kunt de lessen los kopen of meteen een abonnement op alle 12 lessen nemen. Voor een losse les betaal je 100 euro. Voor 12 lessen 500. Beide bedragen zijn exclusief BTW.

Welke les(sen) je ook koopt: je krijgt ook altijd de basisles. Hierin leg je de basis van marketing op jouw manier.

De lessen van januari t/m september zijn al beschikbaar. Deze lessen kun je dus los kopen. Besluit je een abonnement te nemen, dan krijg je direct toegang tot de lessen van januari t/m september.

Iedere maand komt er een nieuwe les bij. Dat betekent dat je iedere maand een nieuwe les kunt aanschaffen. Heb je een abonnement, dan krijg je automatisch toegang tot de nieuwe les.

Ik ben super enthousiast over het Onderscheidend Ondernemen College. Het zit goed in elkaar. Het is duidelijk, compleet, netjes verzorgd, prettig om naar te luisteren en te kijken. Super zinvol en leerzaam!
Driek de Wit Gecertificeerd en onafhankelijk coach

Dit leer je nergens anders

Wat je in het Onderscheidend Ondernemen College leert, leer je nergens anders. Dat durf ik wel te beweren. Je krijgt dus geen standaard adviezen of ‘doe wat goed voelt voor jou’.

Marketing passend bij jouw dienst(en)

Je leert hoe je marketing doet die past bij dat wat jij aanbiedt en hoe jij werkt. Dat betekent dat je in iedere les leert wat je moet doen als je trainingen met open inschrijvingen verkoopt, wat je moet doen als je in-company werkt en wat je moet doen als je als coach en/of therapeut werkt. Want al deze diensten vragen om een andere manier van marketing.

Marketing passend bij jouw ondernemersprofiel

Ook leer je in iedere les hoe je marketing doet die past bij jouw ondernemersprofiel. Want effectieve marketing is voor ieder ondernemersprofiel anders. Dus leer ik je in iedere les wat jij – gezien jouw ondernemersprofiel – het beste kunt doen.

Daarom ontdek je in de basisles ook wat jouw ondernemersprofiel is. En het fijne is: dit profiel sluit aan bij wie jij van nature al bent. Je hoeft je in je marketing dus nooit meer anders voor te doen dan je bent.

Marketing passend bij jouw beroep

Tot slot leer je in iedere les hoe je Intrinsiek Marketing® toepast. Intrinsiek Marketing® is een manier van marketing die ik speciaal voor trainers, coaches en therapeuten heb ontwikkeld. Een manier van marketing waarin je dat doet wat je ook doet als je met je klanten werkt: mensen inspireren en motiveren.

Selma is een verademing in een wereld waarin het alleen maar lijkt te gaan om zo makkelijk mogelijk zoveel mogelijk geld aan je klanten te verdienen. Selma doet het anders. Ze is authentiek en ze leert je hoe je marketing kunt doen die bij je past.
Noel de Rooij – Empowerment coach en trainer
www.noelcoacht.nl

Hoe zien de lessen er precies uit?

Ik snap dat je wilt weten hoe iedere les eruit ziet. En wat je per les precies krijgt. In onderstaande video laat ik je dat zien.

Iedere les bestaat dus uit een aantal video’s. Hierin leer je de theorie en krijg je van mij opdrachten die je helpen om de theorie ook daadwerkelijk te snappen. Natuurlijk leer ik je ook hoe je de theorie toepast, passend bij jou, je dienst, je klant en je ondernemersprofiel.

Ook krijg je in iedere les voorbeelden en checklisten die je helpen de theorie toe te passen. Daarnaast krijg je van iedere les een samenvatting, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen. En in sommige lessen geef ik je stroomschema’s die je helpen om de juiste keuzes te maken.

Selma kan heel duidelijk uitleggen hoe marketing werkt zonder dat het verkoperig voelt.
Froukje Cornet,
Verder met Froukje

Welke lessen zijn er?

Je krijgt altijd de basisles. Welke les(sen) je ook koopt.

De Basisles

Leg de basis voor marketing op jouw manier

Ontdek wat je ondernemersprofiel is

Ik geloof dat je in je marketing dicht bij jezelf kunt blijven. Alleen: hoe doe je dat? Een belangrijk houvast hierbij is het kennen van je ondernemersprofiel. Daarom ontdek je in de basisles wat jouw ondernemersprofiel is en wat dit voor je marketing betekent.

Maak kennis met Intrinsiek Marketing®

Ik geloof ook dat je mensen in je marketing niet hoeft te verleiden. Daarom heb ik een manier van marketing ontwikkeld waarin je dat niet doet: Intrinsiek Marketing®. In de basisles maak je kennis met de basisprincipes van Intrinsiek Marketing®. In de overige lessen van het Onderscheidend Ondernemen College leer ik je hoe je deze principes toepast.

Leer welke informatie je moet geven

Potentiële klanten hebben informatie van jou nodig om te kunnen beslissen of ze wel of geen klant van je worden. Daarom leer je in de basisles welke informatie zij nodig hebben, zodat jij die informatie in je marketing kunt geven.

Verzamel de informatie die je nodig hebt

In de basisles ga je ook zelf aan de slag. Je gaat namelijk de informatie verzamelen die je nodig hebt om op jouw manier aan marketing te kunnen doen. Je verzamelt deze informatie aan de hand van de vier marketingvariabelen (dienst, klant, medium, ik). Uiteraard vertel ik je stap voor stap welke informatie je precies nodig hebt en waar je die kunt vinden.

Het Onderscheidend Ondernemen College is een investering waar we blij mee zijn. Vooral de praktische opzet is erg fijn!

Tijdens de basisles zoom je in op je bedrijf, je klant en jezelf. Hierdoor krijg je een heldere focus op wie je bent en welke marketing dus voor jou werkt. Doordat je dit in de basisles allemaal opschrijft, kom je in de vervolglessen snel tot de kern.

Wat ons betreft dus een aanrader.

Saskia Mulder & Maud Krukkert
SMK Trainingen

 

De lessen van januari t/m september zijn al beschikbaar. Deze lessen kun je los kopen. Kies je voor een abonnement van 12 lessen, dan krijg je direct na aanschaf toegang tot de lessen van januari t/m september.

Website

Beschikbaar sinds januari 2020

Een website die past bij jou, je diensten, je klant en je ondernemersprofiel

Als ondernemer kun je niet zonder website. Maar hoe schrijf je websiteteksten die laten zien wie jij bent, wat je doet en die jouw potentiële klanten aanspreken? Dat leer je in deze les.

In deze les komen de vijf belangrijkste pagina’s aan bod: Home, Voor wie, Diensten, Over jou en Contact. Je leert welke informatie jij op deze pagina’s kunt delen, zodat jouw potentiële klanten zich aangesproken voelen en snappen wat je doet.

Ook leer ik je wat gezien jouw ondernemersprofiel op jouw website absoluut niet mag ontbreken.

Koop de losse les 'Website'
Of neem een abonnement op 12 lessen
Voor een losse les betaal je 100 euro (exclusief BTW).
Je kunt ook voor 500 euro (exclusief BTW) een abonnement op alle 12 lessen nemen.
Klik hier om daar meer over te lezen.

 

Testimonials

Beschikbaar sinds februari 2020

Overtuigende testimonials die passen bij je ondernemersprofiel

Aanbevelingen. Positieve reviews en klantverhalen. Die verhogen bij potentiële klanten het vertrouwen in jou. Maar ze kunnen nog meer doen.

Daarom leer je in deze les niet alleen hoe je aan goede testimonials komt, hoe een goede testimonial eruit ziet, wat gezien jouw ondernemersprofiel bij het gebruiken van testimonials belangrijk is, maar ook op welke manieren jij testimonials in je marketing kunt inzetten.

Koop de losse les 'Testimonials'
Of neem een abonnement op 12 lessen
Voor een losse les betaal je 100 euro (exclusief BTW).
Je kunt ook voor 500 euro (exclusief BTW) een abonnement op alle 12 lessen nemen.
Klik hier om daar meer over te lezen.

 

Wat doe je precies?

Beschikbaar sinds maart 2020

Hoe geef je antwoord op deze lastige vraag?

Als ondernemer wil je dat zoveel mogelijk mensen weten wat je doet. Dus is het belangrijk dat je antwoord kunt geven op de vraag ‘Wat doe je precies?’. In deze les leer je hoe je dat doet.

Je leert uit welke onderdelen een goede pitch bestaat, zodat je je eigen verhaal kunt maken. Een verhaal dat natuurlijk voelt, bij je past en ervoor zorgt dat anderen snappen wat je doet.

Ook leer ik je hoe jouw ondernemersprofiel van invloed is op de manier waarop jij het beste antwoord kunt geven op de vraag ‘Wat doe je precies?’.

Koop de losse les 'Wat doe je precies?'
Of neem een abonnement op 12 lessen
Voor een losse les betaal je 100 euro (exclusief BTW).
Je kunt ook voor 500 euro (exclusief BTW) een abonnement op alle 12 lessen nemen.
Klik hier om daar meer over te lezen.

Selma heeft een beproefde methode ontwikkeld voor jouw ultieme pitch. Het opnieuw maken van mijn ondernemerspitch heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen beter op bijeenkomsten kan vertellen over mijn nieuwe diensten, maar ook dat ik mijn nieuwe website nu vorm kan geven.
Shamal Binnendijk,
Specialist Ervarend Leren

 

Upsell

Beschikbaar sinds april 2020

Hoe nodig je mensen uit voor een vervolgaanbod zonder verkoperig over te komen?

Na een (online) workshop, webinar of lezing je diensten verkopen. De kans is groot dat je daar niet van houdt. Terwijl je natuurlijk wel graag ziet dat mensen klant van je worden. Dus hoe zorg je dat dat gebeurt zonder verkoperig te worden?

In deze les leer je hoe je mensen na afloop van een dienst op een vriendelijke manier uitnodigt voor een vervolg. Zonder pusherig te zijn, kortingen aan te bieden of salespitches te houden. Ik leer je hoe je dat op jouw manier kunt doen. En wat gezien jouw ondernemersprofiel belangrijk is als je een upsell doet.

Koop de losse les 'Upsell'
Of neem een abonnement op 12 lessen
Voor een losse les betaal je 100 euro (exclusief BTW).
Je kunt ook voor 500 euro (exclusief BTW) een abonnement op alle 12 lessen nemen.
Klik hier om daar meer over te lezen.

 

Helderheidgevend bloggen

Beschikbaar sinds mei 2020

Hoe geef je helderheid in je artikelen?

Door in je marketing helderheid te geven, geef je jouw potentiële klant vertrouwen. Vertrouwen in zichzelf en in jou. Precies wat er nodig is om klant van je te worden als je een dienst verkoopt waarin je klant ook naar zichzelf en/of zijn eigen gedrag moet kijken.

Geef je helderheid in je artikelen, dan doe je feitelijk precies datgene wat je in je trainingen en coachings ook vaak al doet. Daarom past deze manier van schrijven zo goed bij trainers, coaches en therapeuten.

In deze les leer ik je hoe je helderheid geeft in je artikelen (en social media updates). En ik leer je hoe je aan onderwerpen komt om over te schrijven.

Herken je jezelf in het ondernemersprofiel van de Empowermentor, dan is helderheid geven dé manier om aan marketing te doen.

Koop de losse les 'Helderheidgevend bloggen'
Of neem een abonnement op 12 lessen
Voor een losse les betaal je 100 euro (exclusief BTW).
Je kunt ook voor 500 euro (exclusief BTW) een abonnement op alle 12 lessen nemen.
Klik hier om daar meer over te lezen.

Marloes Bouwmeester van de Succesvolle Introvert Sinds ik helderheidgevende artikelen schrijf, merk ik dat ik veel meer reacties op mijn artikelen krijg. Mensen geven aan dat ze mijn artikelen inspirerend vinden en sturen ze regelmatig door naar anderen.

Wat ik fijn vind aan deze manier van schrijven, is dat ik merk dat ik mijn lezers in mijn artikelen al inzicht kan geven. En niet pas als ik met hen ga werken.
Marloes Bouwmeester
De Succesvolle Introvert

 

De weggever

Beschikbaar sinds juni 2020

Hoe bepaal je de inhoud van je weggever en hoe zorg je ervoor dat hij effect heeft?

Nee, een weggever is niet altijd een gratis e-book. En je hoeft je weggever ook niet perse aan je nieuwsbrief te koppelen. Sterker nog, ook zonder nieuwsbrief kan het vaak slim zijn om een weggever te hebben.

Potentiële klanten hebben informatie van je nodig om te kunnen beslissen of ze wel of geen klant van je worden. Dat betekent dat jij die informatie in je marketing moet geven. Een goede manier om dat te doen is door middel van een weggever. Dit kan een e-book zijn, maar bijvoorbeeld ook een video, een test of een checklist.

In deze les leer ik je hoe je bepaalt waar je weggever over moet gaan, welke type weggever bij jou en je ondernemersprofiel past en op welke manier je jouw weggever het beste kunt inzetten.

Koop de losse les 'De weggever'
Of neem een abonnement op 12 lessen
Voor een losse les betaal je 100 euro (exclusief BTW).
Je kunt ook voor 500 euro (exclusief BTW) een abonnement op alle 12 lessen nemen.
Klik hier om daar meer over te lezen.

 

Linkedin Profiel

Beschikbaar sinds juli 2020

Wat zet je in je LinkedIn profiel?

Als ondernemer kun je niet zonder LinkedIn. In deze les leer je hoe je jezelf op een professionele manier op je LinkedIn-profiel kunt laten zien en hoe je dat doet op een manier waardoor voor anderen duidelijk is wat je doet en waarvoor ze bij jou moeten zijn.

Ook leer ik je op welke manier jouw ondernemersprofiel van invloed is op de informatie die je over jezelf op je LinkedIn-profiel deelt.

(Goed om te weten: ik leer je geen technische zaken, zoals hoe je een account aanmaakt. De focus ligt in deze les puur op de inhoud van je LinkedIn-profiel.)

Koop de losse les 'LinkedIn profiel'
Of neem een abonnement op 12 lessen
Voor een losse les betaal je 100 euro (exclusief BTW).
Je kunt ook voor 500 euro (exclusief BTW) een abonnement op alle 12 lessen nemen.
Klik hier om daar meer over te lezen.

 

Marketingroutes

Beschikbaar sinds augustus 2020

Hoe doe je op een gestructureerde manier aan marketing?

Met marketingroutes zorg je ervoor dat jouw potentiële klanten alvast kennismaken met jou en je aanbod. Op een persoonlijke en prettige manier. Zonder dat jij meteen verkoperig bent of je anders voordoet.

Marketingroutes zorgen er ook voor dat je op een gestructureerde manier aan marketing kunt doen. Dus geen hap snap marketing meer.

In deze les leer ik je hoe je marketingroutes ontwerpt waarmee je klanten krijgt en hoe je ervoor zorgt dat je marketingroutes aansluiten bij jouw ondernemersprofiel.

Koop de losse les 'Marketingroutes'
Of neem een abonnement op 12 lessen
Voor een losse les betaal je 100 euro (exclusief BTW).
Je kunt ook voor 500 euro (exclusief BTW) een abonnement op alle 12 lessen nemen.
Klik hier om daar meer over te lezen.

 

Marike van Gemert Dankzij de marketingroutes kan ik mijn marketing nu in een eenvoudige structuur gieten die ik kan blijven gebruiken.
Marike van Gemert, Academie voor Praten met Kinderen
Academie voor Praten met Kinderen

 

Social Media Updates

Beschikbaar sinds september 2020

Updates die bij jou passen en je potentiële klanten aanspreken.

In deze les leer je hoe je aan onderwerpen voor social media updates komt, hoe je jezelf op social media kunt laten zien zonder opschepperig te zijn en op welke manier je positief kunt opvallen.

Ook leer je wat het effect van bepaalde updates is, zodat je heel bewust kunt kiezen welke update(s) je deelt. Ook leer je wat je moet doen (en laten) om via social media aan klanten te komen en wat gezien jouw ondernemersprofiel belangrijk is als je ervoor kiest zichtbaar te zijn op social media.

De focus ligt in deze les op de updates op LinkedIn, Facebook en Instagram.

(Goed om te weten: ik leer je niet hoe je een account aanmaakt. Of hoe alles technisch op de verschillende platforms werkt. De focus ligt in deze les puur op de updates, oftewel de content die je kunt plaatsen.)

Koop de losse les 'Social Media updates'
Of neem een abonnement op 12 lessen
Voor een losse les betaal je 100 euro (exclusief BTW).
Je kunt ook voor 500 euro (exclusief BTW) een abonnement op alle 12 lessen nemen.
Klik hier om daar meer over te lezen.

 

Onderstaande lessen komen de rest van het jaar beschikbaar. Neem je een abonnement op 12 lessen, dan krijg je iedere maand automatisch toegang tot een nieuwe les. Daarnaast krijg je nu al toegang tot de lessen van januari t/m september

 

Nieuwsbrief

Beschikbaar vanaf 1 oktober

Een nieuwsbrief die past bij jou en je ondernemersprofiel.

De nieuwsbrief. Besluit je die te sturen, dan is het essentieel dat deze aansluit bij je ondernemersprofiel. Hoe je dat doet en waar je gezien jouw ondernemersprofiel op moet letten leer je in deze les.

Ook leer ik je hoe je aan onderwerpen komt, hoe vaak je de nieuwsbrief moet versturen en wat je kunt doen om aan nieuwsbriefabonnees te komen.

(Goed om te weten: in deze les besteed ik geen aandacht aan de technische kant van een nieuwsbrief. De focus ligt puur op de inhoud van je nieuwsbrief).

Deze les is te koop vanaf 1 oktober 2020

Je kunt al wel het abonnement op alle 12 lessen nemen.
Klik hier om daar meer over te lezen.

 

Lanceren

Beschikbaar vanaf 1 november 2020

Hoe kom je aan je eerste klanten (voor een nieuwe dienst)?

Je hebt een nieuwe dienst of je bent net voor jezelf begonnen. Laat die klanten maar komen! Alleen: hoe kom je aan je eerste klanten?

Een manier om dat te doen is door middel van een lancering. En nee, dat betekent niet dat je meteen allerlei gratis webinars of challenges moet organiseren. Het kan ook op andere manieren.

In deze les leer ik je hoe je een nieuwe dienst in de markt kunt zetten op een manier die past bij jou, je klanten en je ondernemersprofiel. Ik leer je welke informatie potentiële klanten van je nodig hebben. En geef ik je voorbeelden van acties die je kunt doen om aan je eerste klanten te komen.

Deze les is te koop vanaf 1 november 2020

Je kunt al wel het abonnement op alle 12 lessen nemen.
Klik hier om daar meer over te lezen.

 

Netwerken & relatiebeheer

Beschikbaar vanaf 1 december 2020

Hoe leg en onderhoud je contact met (potentiële) klanten?

Netwerken. De meeste ondernemers houden er niet van. Toch kan het een goede manier zijn om aan klanten te komen. Mits je netwerkt op een manier die bij je ondernemersprofiel past.

Bovendien kun je ook netwerken zonder verkoperig over te komen of jezelf op de borst te slaan. In deze les leer ik je hoe je dat doet.

Ook relatiebeheer komt in deze les aan de orde. Want het onderhouden van contact met oud-klanten en andere relaties in je netwerk is niet alleen een goede, maar vooral ook leuke manier van het doen van marketing. In deze les geef ik je voorbeelden van hoe je dat kunt doen.

Deze les is te koop vanaf 1 december 2020

Je kunt al wel het abonnement op alle 12 lessen nemen.
Klik hier om daar meer over te lezen.

Het abonnement van 12 lessen

Je kunt een abonnement op alle 12 lessen nemen. Dat betekent dat je alle lessen van het Onderscheidend Ondernemen College krijgt.

Na aanschaf krijg je direct toegang tot de lessen van januari t/m september 2020. Je kunt dus direct aan de slag. Uiteraard krijg je ook toegang tot de basisles.

Vanaf 1 oktober ontvang je iedere maand automatisch een nieuwe les. In totaal zijn er 12 lessen. Dat betekent dat je t/m december 2020 iedere maand toegang tot een nieuwe les krijgt.

Voor het abonnement betaal je 500 euro (exclusief BTW). Een losse les kost 100 (exclusief BTW).

Koop het abonnement van 12 lessen

Jet Teerink over Selma Foeken Ik weet nu hoe ik mezelf kan zijn in mijn marketing. En dat is zo bevrijdend! Ik hoef niet geforceerd uitingen te doen die helemaal niet kloppen en niet bij me passen.

Jet Teerink – Coaching
Je werk als bron voor vitaliteit

Hoe werkt het?

Kies de losse les die je wilt kopen of kies voor het abonnement.

Klik op de knop van de les die je wilt aanschaffen of klik op de knop van het abonnement.

Betaal via Ideal.

Je kunt via Ideal (of als je in België woont via Bancontact/MrCash) betalen.

Ontvang de link naar de online leeromgeving.

Zodra je betaald hebt, ontvang je een inlognaam en een persoonlijk wachtwoord. Hiermee kun je inloggen in de online leeromgeving.

Krijg direct toegang tot de les(sen) die je gekocht hebt.

Zodra je inlogt, heb je direct toegang tot de basisles en de door jou aangeschafte les. Heb je een abonnement gekocht, dan krijg je direct toegang tot de basisles en de lessen van januari t/m september. Je kunt dus meteen aan de slag.

Krijg maandelijks toegang tot de andere lessen.

Heb je een abonnement gekocht, dan krijg je van oktober t/m december iedere maand toegang tot een nieuwe les.

Thea_BodegravenDankzij Selma heb ik een andere kijk op marketing. Het geeft mij veel rust dat ik niet meer hoef te ‘verkopen’ en weet wat ik in plaats daarvan kan doen.

Thea van Bodegraven – Coach voor naasten van angst en/of dwang in het gezin
Sterk in eigen kracht coaching

Investering

Losse les

Voor een losse les betaal je 100 euro (exclusief BTW).

Abonnement van 12 lessen

Voor het abonnement betaal je 500 euro (exclusief BTW).

De lessen die je op dit moment kunt aanschaffen

Dit zijn de losse lessen die je op dit moment kunt aanschaffen:

Januari: Website
Februari: Testimonials
Maart: Wat doe je precies?
April: Upsell
Mei: Helderheidgevend bloggen
Juni: Weggever
Juli: LinkedIn profiel
Augustus: Marketingroutes
September: Social Media updates

Of neem direct een abonnement op 12 lessen. Je krijgt dan direct toegang tot de lessen van januari t/m september en ontvangt t/m december 2020 iedere maand automatisch een nieuwe les.

Abonnement van 12 lessen

Henderina Mantel over Ondernemerscoach Selma FoekenWat was ik blij dat ik Selma leerde kennen. Haar visie op marketing is een verademing. Zo wil ik wél aan marketing doen.

Ze helpt je je marketing zo vorm te geven dat het (nog meer) in lijn is met wie je bent, wat je doet en je ideale klant. En daarmee trek je bijna automatisch nieuwe klanten. Ik merk het effect van de nieuwe website en nieuwe weggever al! En die staan pas een aantal weken online.

Henderina Mantel, Voedingsdeskundige
Gezonde Darmen – Gezonde Mensen

Veelgestelde vragen

Vragen over het Onderscheidend Ondernemen College

Hoe scherper jij de focus van je bedrijf hebt, hoe makkelijker het is om aan marketing te doen.

Richt jij je met je bedrijf op heel veel verschillende mensen en/of organisaties en bied jij heel veel verschillende diensten aan, dan is het lastiger om aan marketing te doen. En dan kan het zijn dat je in sommige lessen vastloopt.

Heb je een Paraplu gemaakt? Dan is het Onderscheidend Ondernemen College een mooi vervolg op dit traject.

Load More

Zeker. Het is wel belangrijk dat je al weet wat voor trainingen, coachings en/of therapie je wilt gaan aanbieden.

Heb je nog geen idee wat je met je bedrijf wilt gaan doen, dan is het te vroeg om mee te doen.

Load More

De focus ligt in iedere les op de diensten van trainers, coaches en therapeuten. Dat betekent dat als jij andere diensten verkoopt, je steeds zelf de vertaalslag moet maken naar je eigen type diensten.

Verkoop je producten, dan is het Onderscheidend Ondernemen College niet interessant voor je.

Load More

Zeker niet. Het Onderscheidend Ondernemen College is juist een vervolg op de workshop over de ondernemersprofielen. Je leert in iedere les hoe je jouw ondernemersprofiel concreet toepast. Je leert dus hoe je aan marketing doet passend bij jouw ondernemersprofiel. Want dat is voor ieder profiel anders.

Ken je je ondernemersprofiel nog niet? In de basisles ontdek je wat jouw ondernemersprofiel is.

Load More

Absoluut. Je leert in iedere les hoe je aan marketing doet passend bij jouw dienstenaanbod.

Dat betekent dat ik je in iedere les leer wat je moet doen als je trainingen met open inschrijvingen verkoopt, wat je moet doen als je in-company werkt en wat je moet doen als je als coach en/of therapeut werkt.

Ik geef je dus iedere les adviezen die passen bij dat wat jij aanbiedt en hoe jij werkt.

Load More

Vragen over de lessen

Dat hoeft niet. Het zijn losse lessen die ook los van elkaar en in willekeurige volgorde te volgen zijn.

Welke les je ook koopt, het is wel belangrijk dat je altijd eerst de basisles volgt. De basisles krijg je automatisch bij iedere les die je aanschaft.

Load More

De lessen bestaan uit video’s en documenten. De video’s kun je niet downloaden. Alle documenten wel.

Load More

Voor altijd. Vanaf het moment dat de door jou aangeschafte les(sen) in de online leeromgeving beschikbaar zijn gekomen, heb je daar onbeperkt toegang toe.

Load More

Dat verschilt per les. De basisles is de grootste en meest uitgebreide les. Deze les bestaat uit 9 video’s, waarvan de langste video’s 20 – 30 minuten duren. Met deze les ben je dus de meeste tijd kwijt.

De losse lessen zijn minder groot. Die bestaan uit 3 – 5 video’s en vaak duren de video’s minder lang (meestal 5 – 15 minuten per video).

De enige uitzondering hierop is de les over de website. Dit is de meest uitgebreide losse les (8 video’s).

Load More

Vragen over de aanschaf van de lossen lessen en het abonnement

Ja. Heb je een losse les aangeschaft, dan krijg je op iedere volgende les die je aanschaft 25 euro korting. Je krijgt namelijk bij iedere les opnieuw de basisles.

Dat betekent dat je voor de eerste losse les die je aanschaft 100 euro (exclusief BTW) betaalt en voor iedere volgende losse les 75 euro (exclusief BTW).

Load More

Zodra je een losse les hebt aangeschaft, ontvang je van mij een kortingscode. Deze code kun je gebruiken bij iedere volgende les die je aanschaft.

Je kunt de kortingscode invoeren in de betaalomgeving.

Wil je direct meerdere losse lessen kopen? Koop dan eerst één les om de kortingscode te krijgen. Koop vervolgens de andere losse lessen en gebruik bij aanschaf per les de kortingscode die je van mij hebt gekregen.

Load More

Dat kan helaas niet. Die lessen zijn nog niet beschikbaar omdat ze nog in de maak zijn.

Dat betekent dat je op dit moment alleen de losse lessen van januari t/m september kunt kopen.

Load More

Dat kan. Je kunt eerst één losse les kopen om uit te proberen of het wat voor je is. Besluit je daarna het abonnement aan te schaffen, dan krijg je 100 euro korting op het abonnement.

Je krijgt het aankoopbedrag van de losse les dus weer terug.

Zodra je een losse les koopt, krijg je van mij een kortingscode. Deze kun je gebruiken om de 100 euro korting te krijgen als je vervolgens het abonnement aanschaft.

Load More

Dat kan helaas niet. Nog niet alle lessen zijn beschikbaar omdat ze nog in de maak zijn.

Load More

Heb je een andere vraag? Of wil je overleggen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Of wil je graag even overleggen of het Onderscheidend Ondernemen College geschikt is voor jou? Stuur dan een mailtje naar info@selmafoeken.nl of bel naar +31 6 1111 7019