Sparren met Selma

Je zoekt een strategisch sparringspartner

Je hebt concrete vragen. Over je marketing en/of over je bedrijf. Daarom zoek je iemand om mee te sparren. Iemand die kennis van zaken heeft en jouw bedrijf snapt . Iemand die strategisch met je meedenkt. En die jou adviseert en concrete tips geeft.

Of misschien heb je vage ideeën. Ideeën die je maar niet concreet krijgt. Daarom zoek je iemand die naar je luistert. Jou kritische vragen stelt. En je helpt om je ideeën concreet te maken.

Of je hebt het idee dat je marketing niet effectief genoeg is
. Het kan beter, maar hoe? Daarom zoek je iemand die met je meekijkt. Die de vinger op de zere plek legt. En je concrete tips ter verbetering geeft.

Of je zoekt iemand die met je meedenkt. Over een nieuwe dienst. Over nieuwe websiteteksten. Over je blogartikelen. Of over iets anders in je bedrijf.

Die persoon wil ik graag voor je zijn.

Heidi-DoesOmdat Selma heel betrokken is en helemaal in je business duikt is het heerlijk om met haar te sparren. Ze luistert goed en haalt binnen no time de essentie van wat je vertelt eruit, waardoor je in één sparringssessie enorme stappen kunt zetten.

Heidi Does – Stress- en Burn-out coach voor mannen
Does Mindful

In je eentje kom je er soms niet uit

Als ondernemer doe je alles in je eentje. En dan is het fijn als er af en toe iemand met je meedenkt. Daarom heb je misschien een intervisiegroep. Of spar je wel eens met andere ondernemers.

Toch zijn er vragen waar je mee blijft rondlopen. Waar je zelf niet uitkomt. Waar ook anderen geen antwoord op lijken te hebben. Of waar iedereen een andere mening over heeft.

Wat doe je dan? De meeste ondernemers blijven hier lang mee rondlopen. En hopen dat het antwoord vanzelf een keer komt. Alleen gebeurt dat niet.

Weet dan dat ik je graag help. Sterker nog, ik doe niets liever. Dus blijf er niet eindeloos lang mee rondlopen. Ik denk graag met je mee. Dus laten we sparren.

Zodat jij weer verder kunt.

Ik heb een 1-op-1 sparsessie met Selma gedaan over mijn marketing en aanbod. Een bak energie eruit gekregen en heel veel concrete ideeën opgedaan over wat ik zelf kan aanpakken om naar dat volgende niveau te gaan.

De kracht van Selma is dat ze niet stopt bij het uitleggen van principes en strategieën maar heel goed kijkt naar wat bij *jou* past. Ze had zich echt verdiept in mijn website en social media waardoor ze heel gerichte adviezen kon geven.

Hier kan ik écht iets mee!

Karen Visser – teamtrainer & teamcoach slimmer werken
www.newbroom.nl

De sparsessie

Een sparsessie is meer dan zo maar een beetje sparren. Ik hou van lekker concreet. Het doel van de sessie is dat je aan het eind de volgende stap helder hebt. Dat je weet wat je moet doen en na de sessie ook echt zelf aan de slag kunt.

Ik ben een snelle denker en ik hou van praktisch. Ik denk met je mee, stel vragen, geef je tips en handvatten en leer je, indien nodig, nieuwe vaardigheden.

Ik verdiep me van tevoren in jou en je bedrijf. En wil je feedback op bijvoorbeeld je website of marketinguitingen, dan zorg ik dat ik deze voorafgaand aan onze sessie bekeken heb.

Naar aanleiding van jouw vraag denk ik na over de inhoud van onze sessie. Over wat ik kan behandelen of je kan leren. En ik maak altijd voorbereidende opdrachten voor je op maat. Waardoor we beide goed voorbereid aan de sessie beginnen en jij er het maximale uithaalt.

Het is altijd fijn om met Selma te werken. Selma begrijpt goed waar ik heen wil en dat communiceert lekker en werkt effectief. En omdat Selma net als ik een snelle denker is en snel kan schakelen, kunnen we altijd heel veel doen en bespreken.

Selma is lekker no nonsense en praktisch en al haar informatie is altijd goed onderbouwd. Dus geen blabla verhalen. Samenwerken met Selma is hard werken, met humor en resultaat! En daar hou ik van.

Ik weet nu waarom mensen kopen en welke informatie ze van mij nodig hebben om te kunnen beslissen of ze mijn training wel of niet kopen. En ik weet dankzij de sessie ook hoe ik mijn website kan aanpassen en hoe ik effectieve social media updates kan doen.

Sandra Kamp
StiP Trainingen

Hoe ziet een sparsessie eruit?

Een sparsessie bestaat altijd uit drie onderdelen:

  1. Voorbereidende opdrachten
  2. Dagdeel sparren
  3. Coachingsgesprek van een uur

Voorbereidende opdrachten

Op basis van jouw vraag maak ik voorbereidende opdrachten. Hierdoor zijn we beide goed voorbereid op onze sparsessie. Wil je feedback op bijvoorbeeld je website of marketinguitingen, dan zorg ik dat ik deze voorafgaand aan onze sessie bekeken heb.

Dagdeel sparren

Tijdens het dagdeel staat jouw vraag centraal. En uiteraard mag je me alle vragen stellen die je hebt. Afhankelijk van je vraag kan het zijn dat ik een deel van de sessie gebruik om je nieuwe vaardigheden te leren.
Dit dagdeel kan bij ons op kantoor in Ede plaatsvinden, maar ook online. Dat mag jij zelf bepalen.

Coachingsgesprek van een uur

Omdat je na afloop van ons dagdeel met een vol hoofd en een bak aan nieuwe informatie naar huis gaat, plannen we een paar weken later een coachingsgesprek. Dit kan gesprek kan online of offline zijn, ook hier geldt dat jij dit bepaalt.

Afhankelijk van de inhoud van de sparsessie gebruiken we dit coachingsgesprek bijvoorbeeld om te bespreken wat je hebt toegepast en wat het effect daarvan is. Of ik geef je feedback op artikelen en/of andere teksten die je in de tussentijd hebt geschreven. En uiteraard kun je me weer alle vragen stellen die je hebt.

Investering

De investering is 1.000 euro (exclusief Btw). Dit bedrag is inclusief voorbereidende opdrachten, de (online) sparsessie en het (online) coachingsgesprek.

Wanneer kun je beginnen?

Zodra je besluit om aan de slag te gaan, ontvang je binnen een paar dagen de voorbereidende opdrachten. Je kunt dus direct zelf aan de slag.

Ook plannen we de sparsessie in. Over het algemeen is dat zo’n 3 tot 5 weken later. Het coachingsgesprek plannen we in overleg in.

Thea_Bodegraven Wat ik respecteer in Selma is haar openheid en vermogen om zich in te leven en van daaruit mee te denken. Ze had zich van tevoren in mij, mijn bedrijf en mijn doelgroep verdiept, stelde veel vragen om mijn cliënten nog beter te begrijpen en dacht echt met me mee.

Na de sparringsessie met Selma ging ik naar huis met concrete ideeën voor onderwerpen en de opbouw van blogs. En met een andere kijk op marketing. Het geeft mij veel rust dat ik niet meer hoef te ‘verkopen’ en weet wat ik in plaats daarvan kan doen.

Thea van Bodegraven – Coach voor naasten van angst en/of dwang in het gezin
Sterk in eigen kracht coaching

Wil je overleggen of een sparsessie iets voor jou is?

Neem dan gewoon contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@selmafoeken.nl of bel ons op 06 1111 7019

Aarzel ook niet om contact op te nemen als je vragen hebt. Of als je bijvoorbeeld twijfelt tussen sparren en het 1-op-1 marketingtraject. Of als je eerst meer wilt weten.

Hoe ziet het gesprek eruit?

Ik reserveer een uur voor onze telefonische afspraak, zodat we voldoende tijd hebben om scherp te krijgen wat jouw vraag precies is en of ‘Sparren met Selma’ inderdaad aansluit op jouw vraag.

Uiteraard krijg je na ons gesprek de tijd om weloverwogen een beslissing te nemen. Je hoeft dus niet direct in het gesprek al te beslissen. Ik werk ook niet met snelle beslisserskortingen. Je krijgt de tijd die jij nodig heb om te beslissen.

Zodra je besluit om aan de slag te gaan, ontvang je binnen een paar dagen de voorbereidende opdrachten.

Heb je een vraag? Wil je dat ik contact opneem met jou?

Vind je het makkelijker als ik contact opneem met jou? Laat hieronder je contactgegevens achter en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.

Heb je alleen een (korte) vraag? Ook die kun je hieronder aan me stellen.

  • Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je alvast wat meer over jezelf vertellen? Dan kan hieronder:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik gebruik jouw contactgegevens alleen om contact met je op te nemen. Zie ook de privacyverklaring.

Wie weet spreek ik je binnenkort!

Handtekening van business coach Selma Foeken