Workshop: Ontdek wat jou uniek maakt

Wat maakt jou uniek?

In deze workshop ontdek je wat jou onderscheidt van de anderen in jouw vakgebied.

Wat maakt jou uniek?

Je werkt als trainer en/of coach. Maar je bent niet de enige die dat doet. Er zijn veel trainers en coaches in Nederland. Heel veel. Dus wat onderscheidt jou van de andere ondernemers in jouw vakgebied?

Dat ontdek je in deze workshop.

Ik merkte dat ik veel deed wat andere aanbieders in mijn branche ook doen in plaats van waar ik zin in had. Daarom wilde ik helder krijgen wat mij onderscheidt van de anderen in mijn vakgebied en wat ik leuk vind.

De workshop was leuk, verhelderend, lekker praktisch en afwisselend. Mij is duidelijk geworden welke dingen ik belangrijk vind in het leven en dus ook in het werk. En dat daar dan ook mijn eigen kracht ligt.

Lisa Janssen,
Juffrouw Janssen

Iedereen is uniek

Iedere ondernemer is uniek. Jij dus ook. Ik heb al met honderden coaches en trainers gewerkt en ik heb nog nooit twee exact dezelfde ondernemers ontmoet.

Dat wat jou uniek maakt, is natuurlijk voor iedereen anders. Het kan je manier van werken zijn, je missie, je talenten, je visie of dat wat jij anderen wilt meegeven. En veel vaker nog is het juist de combinatie hiervan.

Het is dus de kunst om te ontdekken wat jou uniek maakt. Zodat je niet alleen weet wat jou van de anderen in jouw vakgebied onderscheidt, maar dit ook kunt verwoorden. Op je website. In gesprekken met potentiële opdrachtgevers. En als je met je klanten werkt.

Bovendien is het de eerste stap naar een eigen aanbod. Want wie jij bent en waar je voor staat bepalen de focus van je bedrijf. Ontdekken wat jou uniek maakt, is dus ook de eerste stap naar een eigen Paraplu.

Omdat ik me meer wil focussen op coaching van vrouwen die ongelukkig zijn in hun relatie en niet weten wat te doen (blijven of weggaan?), wilde ik voor mezelf scherper krijgen wat mij uniek maakt, zodat ik dat ook kan uitdragen.

Dankzij deze workshop weet ik nu wat mij uniek maakt. Ik kan mezelf daardoor beter profileren en ik merk dat daardoor meer mensen mijn naam onthouden. Ik ben er zelf ook meer in gaan geloven en daardoor kom ik nu ook overtuigender over.

Ettina van Aar
Aar Mediation & Coaching

Wat gaan we doen?

Tijdens de workshop ga je (voor jezelf) een aantal opdrachten en oefeningen doen waarin je ontdekt:

 • wat ik precies bedoel met ‘moeiteloos briljant’ en hoe je erachter komt waarin jij moeiteloos briljant bent, waardoor je scherper krijgt wat jou van de anderen in jouw vakgebied onderscheidt;
 • waar jij in gelooft en waar je voor staat, waardoor je helder krijgt wat jou uniek maakt;
 • wat de 3 G’s van een succesvolle ondernemer zijn en waarom het essentieel is dat je precies weet hoe deze er voor jou uitzien als je een eigen onderscheidend aanbod wilt ontwikkelen;
 • wat jij iedere deelnemer en/of coachee wilt meegeven, zodat je dit bewuster in je trainingen en coachings kunt laten terugkomen en daarmee je klanten laat ervaren wat jou anders maakt dan je vakgenoten;
 • wat jouw belangrijkste waarden zijn, hoe je deze als zakelijk kompas kunt inzetten en op welke manier deze waarden de basis van jouw visie en eigen unieke aanbod bepalen.

Eindelijk na zeker 4 jaar trouwe volger van Selma Foeken, ontmoet ik haar in haar mooie, fijne trainingsruimte in Ede. We zijn met 6 ondernemers op haar workshop afgekomen.‘Wat maakt mij uniek’. Ik ben benieuwd.

Selma licht eerst haar visie toe op ondernemers, zoals wij, die graag hun vakmanschap neer willen neerzetten, maar daarvoor vaak te moeilijk doen. Het vakmanschap mag ons gewoon ‘makkelijk’ en ‘natuurlijk’ afgaan, sterker nog, haar visie is dat juist dàt hetgeen is wat we onze klanten kunnen geven.

Na een aantal praktische, reflectie opdrachten, leidt ze ons als vanzelf naar onze sterke punten. Selma’s ‘maak het niet moeilijker dan het het is’-houding, is fris en ontnuchterend, het zet me aan het denken en raakt me.

Wat me opvalt is dat ze precies is zoals ik verwachtte, zoals ik haar in haar blog’s en andere social media tegenkom. Ze is wat ze brengt!

En wat ik meeneem? Ik heb een ’shift’ gemaakt in de kijk op mijn vakmanschap, ….wat ik aan mijn klanten breng. Ik stap tevreden het pand uit. Dank je wel, Selma!

Sabine Baltussen, Ondernemer Ontwikkeling van mens in werk.
Lazione

Praktische informatie

Alle gegevens op een rij

Start 12 april 2019
Type Workshop
Aantal 3- 6 deelnemers
Duur 1 middag
Locatie Voltastraat 4, Ede
Prijs 175 (exclusief BTW)
Toelichting Nog 3 plekken beschikbaar

Direct aanmelden

Betaal-informatie

Via bovenstaande knop kom je in een beveiligde online betaalomgeving en kun je je direct aanmelden. Je kunt hierbij kiezen voor betalen via Ideal of overmaken.

 

Aanvullende workshop-informatie

 • De workshop vindt plaats op vrijdagmiddag 12 april 2019
 • De locatie is vlakbij de snelwegen A30 en A12.
 • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
 • De workshop gaat door bij 3 deelnemers.
 • Inloop vanaf 13.30 uur.
 • We werken van 14.00 tot 17.00 uur.
 • Natuurlijk zorg ik voor koffie en thee.

Anneke Gros Voordat ik naar de workshop van Selma ging, vroeg ik mezelf af waar ik me de komende tien jaar op focus. Toen zag ik de workshop ‘Wat maakt jou uniek?’ en besloot me aan te melden.

Met verschillende oefeningen gingen we op zoek naar wat je moeiteloos afgaat. Selma inspireert je en daagt je op een leuke manier uit om te onderzoeken waar je supergoed en uniek in bent. Ik heb nu een vertrekpunt voor mijn focus voor de komende tijd.

Bij Selma voel je je direct welkom, zij is open en weet in korte tijd alle deelnemers met elkaar te verbinden.

Anneke Gros
ServiceCultuur

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor ondernemers die een dienst verkopen waarin hun klanten iets leren (vaardigheden en/of over zichzelf). Denk aan trainers, coaches, procesbegeleiders, facilitators, adviseurs of consultants.

Overweeg je een Paraplu te maken? Ook dan is dit een zeer geschikte workshop. Je ontdekt niet alleen wat jou uniek maakt (stap 1 naar een Paraplu), het is direct ook een mooie gelegenheid om mij en mijn werkwijze te leren kennen.

Ik volg Selma al een tijdje online. Ik ben fan van haar manier van schrijven en nu ook van haar manier van workshops leiden.

Na het volgen van de verhelderende workshop ‘de 12 ondernemersprofielen’ heb ik me direct ingeschreven voor de workshop ‘wat maakt jou uniek’. Door de slim en leuk opgebouwde en elkaar aanvullende opdrachten, kom je tot een uniek en eigen ‘plaatje’. Zo weet je beter wat je onderscheidt in jouw markt en wat je drijft.

De informatie uit beide workshops gebruik ik nu, onder andere, om de teksten van mijn site te (her)schrijven.

Een echte aanrader voor (startende) ondernemers om je verhaal naar buiten toe duidelijker te krijgen. Je werkt in kleine groepjes waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Selma is open, ziet goed wat je nodig hebt, zorgt voor een prettige sfeer en heeft veel kennis. Dankjewel Selma!

Roos Ham, NLP en wandelcoach
ByRoos

Deze workshop in-company of op je event?

Uiteraard verzorg ik deze workshop ook in-company of op bijeenkomsten voor ondernemers die een dienst verkopen. En ken je een groep ondernemers en willen jullie de workshop graag samen volgen? Laat maar weten, dan kom ik naar jullie toe.

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar info@selmafoeken.nl of nog sneller: bel of app naar 06 1111 7019.

De workshop was praktisch en helder. Het was fijn om gefocust bezig te zijn met de vraag wat mij anders maakt dan anderen en dankzij de workshop heb ik daar inderdaad een veel beter beeld bij.

Willem Smid
Willem’s Weg

Heb je een vraag?

Heb je vragen of wil je overleggen of deze workshop aansluit bij jouw vraag? Neem dan gewoon contact met me op! Stuur een e-mail naar info@selmafoeken.nl of bel naar 06 1111 7019.

Ik had eind vorig jaar telefonisch contact met Selma om te kijken in hoeverre ze mij kon helpen in mijn zoektocht naar wat ik precies wil en wat mij uniek maakt in datgene wat ik doe. Selma adviseerde mij om met deze workshop te beginnen.

Het was een interessante workshop omdat je stap voor stap naar je eigen unieke profiel geleid werd. Ik heb hierdoor ook een helderder beeld van wat mij uniek maakt en de inzichten uit deze workshop heb ik bijvoorbeeld meegenomen in het schrijven van mijn ‘over mij’ pagina.

Selma is iemand die goed kan luisteren en snel tot de kern komt. Ze is ervaren, je merkt dat ze weet waar ze het over heeft. Ze heeft ook geen doorsnee antwoorden op de vraag hoe je moet ondernemen en dat vind ik prettig.

Nanda Herrijgers
De Ruimtecoach

(Nu) nog niet aanmelden?

Kun je niet op de data waarop de workshop gegeven wordt en wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Of is het voor jou (nu) nog te vroeg om je aan te melden omdat je mij eerst beter wilt leren kennen?

Abonneer je dan op mijn updates. Die stuur ik zo eens in de 2-4 weken. In deze updates vind je mijn nieuwste blogartikelen en de agenda.

Goed om te weten: ik houd ook niet van reclame e-mails (dus die stuur ik je niet). Voel je vrij om mijn updates eens uit te proberen (je hebt je namelijk zo weer afgemeld).

dit veld niet invullen s.v.p.