Je kunt ons altijd mailen of bellen

Heb je een vraag? Wil je iets overleggen? Neem dan gewoon contact met ons op!

We zijn bereikbaar via telefoonnummer 0318 – 84 26 24

 

Florien Versteegh op de website van Toptrainer Selma FoekenWanneer je ons belt, krijg je Florien Versteegh aan de telefoon. Zij is voor onze klanten het vaste aanspreekpunt en kan al jouw vragen beantwoorden. Als Florien niet in de gelegenheid is de telefoon te beantwoorden, dan kun je een altijd een bericht inspreken. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

Toptrainer Selma FoekenWil je met Selma Foeken overleggen of een bepaalde dienst aansluit op jouw vraag? Dan maakt Florien een afspraak voor je. Selma is namelijk niet altijd aanwezig. Bovendien vindt Selma het belangrijk om zich goed op het gesprek voor te bereiden. Geef dus aan waarover je graag wilt overleggen en je wordt op de afgesproken tijd door Selma teruggebeld.

 

Natuurlijk kun je ons ook e-mailen. Dat kan via info@selmafoeken.nl

Op e-mailberichten krijg je altijd binnen twee werkdagen antwoord. We doen ons best dezelfde dag al te antwoorden, maar aangezien Selma regelmatig met klanten aan het werk is, kan het soms 1 tot 2 werkdagen duren voor je antwoord krijgt.
 
Stuur je e-mail naar: info@selmafoeken.nl

Ninke van der Kooy testimonial Selma FoekenOverweeg je een training bij Selma te volgen? Twijfel niet en neem contact met haar op.

Selma is een waanzinnig aardige, open en enthousiaste vakvrouw die je echt kan helpen om stappen te zetten. Samen met Selma kom je er wel uit welke workshop of training past bij jou en jouw vraag.

Ninke van der Kooy
Trainer en Adviseur gemeente Enschede

 

Adresgegevens

Postadres:
Mauvezand 41
6718 ML Ede

Bezoekadres:
Bennekomseweg 41-43
6717 LL Ede

 

Selma Foeken op Social Media

Wil je ons volgen of met Selma Foeken linken? Dat kan! We vinden het leuk om via Social Media met je in contact te komen. Hieronder zie je waar je ons kunt vinden:

Facebook Twitter LinkedIn Google+ Pinterest Instagram YouTube

 

Overige gegevens

KVK 34350281
IBAN NL98 KNAB 0256 2012 34