Je kunt ons altijd mailen of bellen

Heb je een vraag? Wil je iets overleggen? Neem dan gewoon contact met ons op!

We zijn bereikbaar via telefoonnummer 06 – 1111 7019

 

Florien Versteegh op de website van Toptrainer Selma FoekenWanneer je ons belt, krijg je Florien Versteegh aan de telefoon. Zij is voor onze klanten het vaste aanspreekpunt en kan al jouw vragen beantwoorden. Als Florien niet in de gelegenheid is de telefoon te beantwoorden, dan kun je een altijd een bericht inspreken of een bericht sturen via WhatsApp. Florien neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Toptrainer Selma FoekenWil je met Selma Foeken overleggen of een bepaalde dienst aansluit op jouw vraag? Dan maakt Florien een afspraak voor je. Selma is namelijk niet altijd bereikbaar. Bovendien vindt Selma het belangrijk om zich goed op het gesprek voor te bereiden. Geef dus aan waarover je graag wilt overleggen en je wordt op de afgesproken tijd door Selma teruggebeld.

 

Natuurlijk kun je ons ook e-mailen. Dat kan via info@selmafoeken.nl

Op e-mailberichten krijg je altijd binnen twee werkdagen antwoord. We doen ons best dezelfde dag al te antwoorden, maar aangezien Selma regelmatig met klanten aan het werk is, kan het soms 1 tot 2 werkdagen duren voor je antwoord krijgt.

Stuur je e-mail naar: info@selmafoeken.nl

 

Overige contactgegevens

Adres:
Da Vincilaan 19
6716 WC Ede

Selma Foeken is een handelsnaam van Selma & Florien V.O.F.

KVK-nummer: 88759350
BTW-ID: NL864767584B01
 

Selma Foeken op Social Media

Wil je ons volgen of met Selma Foeken linken? Dat kan! We vinden het leuk om via Social Media met je in contact te komen. Hieronder zie je waar je ons kunt vinden:

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Instagram YouTube