Klantverhalen

Op deze pagina vind je enkele klantverhalen. Wil je weten wie mijn klanten zijn, kijk dan eens bij Ben jij dit?
 

Mijn klanten aan het woord:

Ilva van Elk over ondernemerscoach Selma Foeken

"Ik had een aanbod waar ik goed over had nagedacht en toch werd ik door klanten voor hele andere opdrachten gevraagd. Daardoor vroeg ik me af: “Wat zien mensen in mij wat ik blijkbaar zelf niet zie? En is dat dan de nieuwe koers van mijn bedrijf? Of moet ik juist mijn oorspronkelijke aanbod beter onder de aandacht brengen?”. Ik kwam er niet uit en besloot om samen met Selma een Paraplu te maken.

Het traject heeft mij een nieuwe richting in mijn ondernemerschap opgeleverd. Er is een nieuwe basis waarop ik verder ben gaan bouwen. Ik heb nu een duidelijk profiel en een helder verhaal. Plus wat ik te bieden heb en waar ik voor gevraagd word is nu helemaal in lijn met elkaar."

Ilva van Elk – troubleshooter | procesbegeleider | trainer
De Ontwikkelpraktijk

"Toen ik contact met Selma opnam omdat ik mijn marketing strategisch en gestructureerder wilde neerzetten, adviseerde ze mij om eerst een Paraplu te ontwerpen.

Het Paraplu-traject was intensief en maakte veel los. Logisch, want als je met je bedrijf wilt uitdragen waar jij voor staat, dan vraagt dat van je dat je ook naar binnen gaat. Ik vond het een flinke zoektocht, maar dankzij de steun en support van Selma bleef ik het vertrouwen houden dat we het wel scherp zouden krijgen. En dat klopte.

Ik heb nu veel meer helderheid en een duidelijk verhaal als mensen aan me vragen wat ik precies doe. Ook heb ik veel meer zelfvertrouwen als ondernemer gekregen.

Wat Selma aanbiedt en doet is uniek. Door met haar te werken kom je als ondernemer echt verder met het neerzetten van je bedrijf en met je marketing. Dus wil je scherper krijgen wat je werkelijk in de wereld wilt zetten: ga naar Selma! Ze is top. "

Alma Suelmann
De Kernpraktijk
Jet Teerink over Selma Foeken

"Ik ben niet iemand die dé oplossing verkoopt. Zo werk ik niet met mijn klanten. Ik nodig mijn klanten juist uit om zichzelf als beginpunt te nemen. Ik geloof namelijk dat mensen in staat zijn vanuit hun eigen kracht verantwoordelijkheid te nemen.

Gelijkwaardigheid in de relatie tussen mij en mijn klanten vind ik daarom essentieel. Niet alleen als ik met hen werk, maar ook in mijn marketing. Ik wil graag eerlijk zijn en dus ook eerlijke marketing doen. Een ontmoeting van mens tot mens, ook in mijn markting. En dat is precies wat mij zo aanspreekt aan Intrinsiek Marketing®.

Ik weet nu dat ik mezelf kan zijn in mijn marketing. En dat is zo bevrijdend! Ik hoef niet geforceerd uitingen te doen die helemaal niet kloppen en niet bij me passen. Met Intrinsiek Marketing® kan ik transparant zijn en vertrouwen en ruimte aan mijn klanten geven.

En hierdoor spreek ik ook nog eens precies die klanten aan die passen bij mij en mijn manier van werken."

Jet Teerink
Je werk als bron voor vitaliteit
Lauren Salomons over Selma Foeken

"Ik heb lang getwijfeld of ik de stap zou zetten om samen met Selma een Paraplu te gaan ontwerpen. Omdat ik dacht dat ik geen hulp nodig had. Dat kon ik toch zelf wel? Ik heb kennis over mijn vakgebied en weet wat ik wil overbrengen, dus hoe moeilijk kan het dan zijn?! Toch kwam ik er in mijn eentje niet uit. Het lukte me niet er een logisch geheel van te maken.

Samenwerken met Selma was vertrouwd. Ze is (net als ik) een snelle denker. Dus het tempo lag lekker hoog. Selma stelde vragen die me écht aan het denken zetten: “Ja, wat wil ik nou eigenlijk?”. Daarnaast werden alle ideeën die in mijn hoofd een chaos veroorzaakten door Selma gestructureerd. Er ontstond ineens een logische volgorde en overzicht.

De Paraplu heeft mij uiteindelijk heel veel opgeleverd. Zo heb ik nu bijvoorbeeld een vierdaagse training waar ik 100% achter sta en die ontzettend goed voelt. Dit was mij zonder Selma niet gelukt. Dan zat die training nog steeds in mijn hoofd.

Het maken van een Paraplu was voor mij absoluut de investering waard. Hoewel ik eerlijk gezegd echt een tijd getwijfeld heb of ik wel zoveel geld moest uitgeven aan iets waarvan ik van tevoren niet kon geloven dat het echt zou werken. En dat terwijl ik Selma toch al aan het werk had gezien en wist dat ik goed met haar zou kunnen sparren. Maar het is best moeilijk om zo´n beslissing te nemen als je niet zoveel budget hebt. Nu heb ik die investering al lang en breed terugverdiend. Mijn bedrijf is sindsdien enorm gegroeid.

Dus twijfel niet. Gewoon doen! Maak die Paraplu. Of spreek in ieder geval een keer met Selma af, zodat je kunt ervaren hoe het is om met haar te sparren. Het is de investering waard en je weet aan het eind van het traject precies waar je met je bedrijf naar toe wilt."

Lauren van Mulligen
Spelen met Engels – Voor leerkrachten in het basisonderwijs

"Selma is iemand die goed kan luisteren en snel tot de kern komt. Ze is ervaren, je merkt dat ze weet waar ze het over heeft. Ze heeft ook geen doorsnee antwoorden op de vraag hoe je moet ondernemen en dat vind ik prettig."

Nanda Herrijgers
De Ruimtecoach

"Ik volgde Selma al een tijdje omdat ik het zo verfrissend vind hoe zij naar marketing en ondernemen kijkt. Heel anders dan de meeste businesscoaches. Dus toen ik bij mezelf voelde dat ik weer een stap met mijn bedrijf wilde maken en dat op een manier wilde doen die past bij mij, nam ik contact met haar op.

Samen met Selma heb ik een Paraplu voor mijn bedrijf gemaakt. Dat was een plezierig traject, ook al waren er voor mij soms moeilijke momenten. Ik ben een echt gevoelsmens en het traject vroeg van mij dat ik ook veel moest nadenken. En soms sloeg ik daar dan weer in door. Gelukkig voelde ik vanuit Selma ook op zulke momenten veel connectie en begrip.

Het leuke is dat ik juist nu na het traject veel meer gevoel bij mijn bedrijf heb! Ik weet veel beter waarmee ik mensen kan helpen en wat mijn aantrekkingskracht is. Ik sta steviger in mijn schoenen en ik neem zelf gemakkelijker stappen om anderen te benaderen en daar wordt ook nog eens veel sneller positief op gereageerd. En ik merk dat mensen nu ook makkelijker op mij afstappen. "

Iris Berger
Werken vanuit je hart

"Neem je je vak serieus en vind je het belangrijk om een goede match met je opdrachtgevers / klanten te zijn en ga je daarom voor de juiste samenwerking in plaats van voor verkopen en ‘aansmeren’, dan moet je bij Selma zijn.

Selma doet het anders. Ze is authentiek en ze leert je met Intrinsiek Marketing® hoe je marketing kunt doen die bij je past. Ze leert je geen Amerikaanse trucs, maar hoe je echt en professioneel in je marketing kunt zijn.

Zowel Selma als Intrinsiek Marketing® zijn een verademing in een wereld waarin het alleen maar lijkt te gaan om zo makkelijk mogelijk zoveel mogelijk geld aan je klanten te verdienen.

Selma is een marketingprofessional die snapt wat je als trainer en coach belangrijk vindt, waarom je voor je vak hebt gekozen en is iemand van wie je veel kunt leren!"

Noël de Rooij – Empowerment coach en trainer
Noël Coacht

"Ik had het grote geluk dat ik al snel na de start van mijn bedrijf een fulltime opdracht kreeg, maar dat was ook meteen een valkuil. Want hierdoor had ik de neiging om het goed opzetten van mijn bedrijf uit het oog te verliezen. En dat terwijl ik nog zoveel vragen had!

Vragen zoals: Hoe zet ik mijn bedrijf in de markt? Wat is precies mijn dienstverlening? Wat is mijn onderscheidend vermogen? Hoe zorg ik dat ik dit ook duidelijk kan communiceren naar de buitenwereld? Daar kwam ik zelf niet goed uit.

Door het Paraplu-traject had ik een stok achter de deur om aan mijn bedrijf te werken én heb ik keuzes gemaakt die echt bij me passen.

Selma stelt vragen die je jezelf niet stelt of kunt stellen, waardoor je echt goed nadenkt over wat je wilt. Wat voor mij in dit traject echt een eyeopener was, was het verschil tussen wat ik echt met mijn hart heel graag wilde en datgene waarvan ik dacht dat ik er goed in was en waarvoor ik dacht te moeten kiezen vanwege financiële zekerheid. Juist het luisteren naar mijn hart bij het aannemen van nieuwe klussen helpt me nu enorm.

Het heeft mij in een korte periode een website en een LinkedIn profiel opgeleverd die echt weerspiegelen wie ik ben en waar ik met Bureau Aan het water voor sta. Het feit dat ik daarna met één oproep via LinkedIn mooie nieuwe opdrachten heb gekregen, heeft vast mede te maken met wat de uitkomst is van het paraplutraject."

Inge van de Pol
Bureau Aan het water

"Ik heb een online training voor slimme snelle denkers ontworpen waar ik heel erg in geloof. De methode ‘Ik ben een Baas’ die ik deze kinderen leer werkt! Dat hoor ik ook van mijn oud-klanten, (zowel ouders als kinderen). Daarom wilde ik graag nog meer mensen bereiken, alleen hoe? Omdat ik samen met Selma al een Paraplu heb ontworpen en zij mij en mijn bedrijf kent, heb ik haar gevraagd of ze met me wilde meedenken.

Het is altijd fijn om met Selma te werken. Selma begrijpt goed waar ik heen wil en dat communiceert lekker en werkt effectief. En omdat Selma net als ik een snelle denker is en snel kan schakelen, kunnen we altijd heel veel doen en bespreken.

Selma is lekker no nonsense en praktisch en al haar informatie is altijd goed onderbouwd. Dus geen blabla verhalen. Samenwerken met Selma is hard werken, met humor en resultaat! En daar houd ik van.

Ik weet nu waarom mensen kopen en welke informatie ze van mij nodig hebben om te kunnen beslissen of ze mijn training wel of niet kopen. En ik weet dankzij de sessie ook hoe ik mijn website kan aanpassen en hoe ik effectieve social media updates kan doen. "

Sandra Kamp
StiP Trainingen

"Selma is een positieve, doortastende, energieke wervelwind met humor. Ze denkt snel en is een kei om uit de vertroebelende hoeveelheid aan informatie de kern naar boven te krijgen.

Daarnaast snapt ze als geen ander dat de kern ontdekken nog niet betekent dat het dan ook in één keer op papier staat. Dat is weer andere koek en daar ga je in de online sessies mee aan de slag, zodat je ook echt een concreet resultaat hebt: in mijn geval een vernieuwde en verfrissende website.

Ik zou zeggen: niet twijfelen maar doen, dat Paraplutraject, daar krijg je zeker geen spijt van."

Wendy Kock
Schitteren in je werk
Sonja Morbé over Selma Foeken

"Ik wilde een professionele stap gaan maken: door mijn grote diversiteit in diensten zag ik zelf ook niet meer wat nu precies de rode draad was. Hierdoor kon ik mijn verhaal niet helder vertellen en kon ik ook geen bewust keuzes maken voor mijn onderneming. Ik kon wel tegen alles ‘ja’ zeggen, maar dat wilde ik niet meer. Ik zocht dus een kapstok. En dat werd een Paraplu :-).

Ik gaf op dat moment veel geld uit aan het lezen van boeken om zo nog meer kennis tot me nemen in mijn specialisme, maar ik voelde dat het tijd werd dat ik dit geld nu ging investeren in kennis om mijn onderneming verder te brengen.

Ik zag alleen geen prijskaartje op de website van Selma staan en werd toen bang dat het te duur was. Het was ook een serieuze investering, maar ik merkte bij de intake ook direct dat het om een serieuze verbetering zou gaan.

Ik heb nooit spijt gekregen van de beslissing om met Selma een Paraplu te maken. Het is elke cent waard geweest en ik heb er ook financieel niks onder geleden. Ik heb een heldere focus en veel meer klanten. Mijn omzet is in 1,5 jaar tijd zelfs verviervoudigd!

Selma heeft veel kennis om helderheid te brengen aan jouw bedrijf, wat jouw klanten willen en hoe jij dit in je eigen persoon het beste neer kan zetten. Ze kijkt kritisch of iets bij je past: want alleen dan breng je het ook echt over. Ik waardeer haar respect, aandacht, humor en hoe ze in het leven staat. Ze is echt een heel fijn, authentiek mens. En lekker energiek!"

Sonja Morbé
Wijssein - Passend onderwijs voor hoogbegaafde sensitieve leerlingen

"Ik heb een 1-op-1 sparsessie met Selma gedaan over mijn marketing en aanbod. Een bak energie uit gekregen en heel veel concrete ideeën opgedaan over wat ik zelf kan aanpakken om naar dat volgende niveau te gaan.

De kracht van Selma is dat ze niet stopt bij het uitleggen van principes en strategieën maar heel goed kijkt naar wat bij *jou* past. Ze had zich echt verdiept in mijn website en social media waardoor ze heel gerichte adviezen kon geven.

Hier kan ik écht iets mee!"

Karen Visser – teamtrainer & teamcoach slimmer werken
New Broom

"Voor de jaarlijkse ledendag van onze Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals zochten we als bestuur naar een integere trainer die past bij de oprecht kritische en no-nonsense mentaliteit van onze leden. Een trainer die hen zou kunnen helpen bij de worsteling om een nieuw vak in de markt te zetten én daarbij ook nog eens onderscheidend zichzelf te kunnen zijn. Wij vonden deze trainer in Selma.

Zelden waren onze leden zo enthousiast over een trainer. Met haar praktische en concrete aanpak en haar rake vragen en voorbeelden heeft ze de aanwezigen goed en gericht aan het werk gezet.

Selma had zich duidelijk verdiept in de problematiek van de leden. En met persoonlijke aandacht begeleidde ze de groep ter plekke richting resultaat. Hoe tof!

Al met al is Selma een heel prettig persoon om voor je groep te hebben staan."

Carin Hobbelman
Algemeen bestuurslid BOvV
Danielle Heemskerk over Selma Foeken

"Elke keer als ik met Selma spar, kan ik daarna enorme stappen maken. Ze snapt de vrouwen die ik begeleid zo goed en ze onthoudt alles wat ik zeg. Ik hoef haar nooit bij te praten. Ieder ander met wie ik wel eens gespard heb, moest ik altijd eerst weer uitleggen wat ik bedoel met de anti-dieet aanpak. Bij Selma hoeft dat niet.

Ik krijg iedere sparsessie concrete tips waar ik echt iets mee kan. Volledig afgestemd op mij, mijn klanten en mijn bedrijf.

Tegelijk houdt ze heel erg de regie bij mij. Ze geeft mij heel erg het vertrouwen dat ik goed in staat ben zelf de beslissingen te nemen. Ze weet alles over mijn Paraplu en weet precies wat bij mij past. Zonder dat ze me vertelt wat ik moet doen. Daardoor word ik niet superafhankelijk van haar.

Wat ik heel fijn aan Selma vind is dat ze zo’n snelle denker is. Ze begrijpt in no time mijn bedrijf, mijn ideeën en waar ik met mijn bedrijf heen wil. Waardoor ik iedere keer weer heel snel op detailniveau met haar kan sparren."

Danielle Heemskerk
Bureau Body Positive
Debby Tol over Spring eruit als Toptrainer van Selma Foeken

"Selma weet een open en veilige sfeer te creëren die maakt dat bij alle deelnemers uit onze groep het beste naar boven kwam. Ze is betrokken, hulpvaardig en positief. Kortom, ik vind het Selma een topwijf en kan het iedereen aanraden om mee te doen met haar groepsprogramma’s. "

Debby Tol, Trainer en coach voor middenmanagers en teams
Debby Tol

"Het Onderscheidend Ondernemen College is een investering waar we blij mee zijn. Vooral de praktische opzet is erg fijn!

Tijdens de basisles zoom je in op je bedrijf, je klant en jezelf. Hierdoor krijg je een heldere focus op wie je bent en welke marketing dus voor jou werkt. Doordat je dit in de basisles allemaal opschrijft, kom je in de vervolglessen snel tot de kern.

Wat ons betreft dus een aanrader."

Saskia Mulder & Maud Krukkert
SMK Trainingen
Suzanne van Tuil - Selma Foeken

"Marketing moet goed voelen. Maar ook werken. Je wilt er de juiste klanten mee aanspreken. En ik snap nu waarom Intrinsiek Marketing® veel beter bij mij en mijn klanten past dan al die verleidingstechnieken die je veel ondernemers ziet toepassen.

Ik heb dus weer veel geleerd. Net zoals bij alle andere bijeenkomsten van Selma waar ik geweest ben. Want ik weet gewoon: de bijeenkomsten van Selma zijn altijd leuk, interactief, je ontmoet er interessante mensen en je gaat met nieuwe inzichten naar huis."

Suzanne van Tuil
Retailtrainer en Coach @ Tuil4Coaching
Lisa Janssen over ondernemerscoach Selma Foeken

"Ik merkte dat ik veel deed wat andere aanbieders in mijn branche ook doen in plaats van waar ik zin in had. Daarom wilde ik helder krijgen wat mij onderscheidt van de anderen in mijn vakgebied en wat ik leuk vind.

De workshop ‘Wat maakt mij uniek?’ was leuk, verhelderend, lekker praktisch en afwisselend. Mij is duidelijk geworden welke dingen ik belangrijk vind in het leven en dus ook in het werk. En dat daar dan ook mijn eigen kracht ligt."

Lisa Janssen
Juffrouw Janssen
Marleen de Bruijn over Selma Foeken

"Selma stelt scherpe vragen en is enorm betrokken. Ze kruipt in je huid: het leek soms net alsof het ging om haar bedrijf i.p.v. dat van mij. Ze is analytisch scherp, weet de vinger op de zere plek te leggen en is prettig confronterend. Ze heeft een fijne combinatie van serieus- en vrolijkheid en je kunt volledig jezelf zijn bij haar. En als ze denkt dat iemand anders je beter kan helpen, dan zal ze dat ook altijd aangeven."

Marleen de Bruijn
De Authentieke Trainer
Henderina Mantel over Ondernemerscoach Selma Foeken

"Nadat ik bij verschillende businesscoaches een traject had gevolgd, kreeg ik alleen maar een nog grotere hekel aan marketing dan ik al had. Dat wat ik van hen had geleerd voelde helemaal niet goed. Dat moest toch anders kunnen!

Dus wat was ik blij dat ik Selma leerde kennen. Haar visie op marketing is een verademing. Zo wil ik wél aan marketing doen.

Selma heeft me geleerd hoe ik zichtbaar en aantrekkelijk kan zijn voor de juiste klanten door helderheid te geven. En dat voelt zo ontzettend goed! Het past bij mij en mijn klanten. Nu krijg ik energie van marketing in plaats van dat het me energie kost.

Wat daarnaast heel fijn is aan het werken met Selma is dat ze aansluit bij wat je al weet en wat je al doet. Dus geen standaardpakket, maar coaching op wat jij nodig hebt.

Ze helpt je je marketing zo vorm te geven dat het (nog meer) in lijn is met wie je bent, wat je doet en je ideale klant. En daarmee trek je bijna automatisch nieuwe klanten.

Ik merk het effect van de nieuwe website en nieuwe weggever al! En die staan pas een aantal weken online."

Henderina Mantel
Gezonde Darmen, Gezonde Mensen
Corien Verplanke - Emoticom

"Selma krijgt het voor elkaar om tot de essentie te komen van wat je werkelijk in de wereld wilt zetten. Maar daar blijft het niet bij. Ze is vervolgens in staat om dit te vertalen naar een concreet en voor anderen begrijpbaar verhaal. Zodat ook je potentiële klanten begrijpen wat je hun te bieden hebt.

Selma is een snelle denker. De wetenschappelijk methode waarmee ik werk – Synergologie – is in Nederland namelijk nog relatief onbekend, maar Selma begreep in no time wat Synergololgie is en waar voor mij als ondernemer de kansen liggen.

Het is daarom heerlijk om met Selma te sparren. Ze is to the point, heeft humor, is lekker praktisch en concreet denkt altijd vol aandacht met je mee."

Corien Verplanke
Emoticom – Voor een beter begrip van lichaamstaal
Marieke Westerhof over ondernemerscoach Selma Foeken

"Wat is het fijn om te weten dat er een positionering is die zo dichtbij mezelf ligt! Die had ik zonder Selma nooit gevonden.

Voor het Paraplu-traject had ik een ratjetoe aan (vaak leuke) opdrachten. Daardoor kon ik niet goed vertellen waar ik nou van ben. Nu weet ik precies wat ik opdrachtgevers te bieden heb.

Het traject was leuk en interessant en het was heel prettig om hierin met Selma op te trekken. Selma is kundig, heeft creatieve invallen en denkt verder mee dan je vraag. En dat is heel prettig!"

Marieke Westerhof
Teamcoaching
Thea_Bodegraven

"Ik was op zoek naar een andere vorm van marketing en toen ik over Intrinsiek Marketing® las, sprak dat mij meteen aan. Het past bij mij en bij mijn cliënten. Dat je hen de ruimte geeft om weloverwogen en integer een keuze maken op basis van herkenning, respect en begrip.

Wat ik respecteer in Selma is haar openheid en vermogen om zich in te leven en van daaruit mee te denken. Ze had zich van te voren in mij, mijn bedrijf en mijn doelgroep verdiept, stelde veel vragen om mijn cliënten nog beter te begrijpen en dacht echt met me mee.

Na de sparringsessie met Selma ging ik naar huis met concrete ideeën voor onderwerpen en de opbouw van blogs. En met een andere kijk op marketing. Het geeft mij veel rust dat ik niet meer hoef te ‘verkopen’ en weet wat ik in plaats daarvan kan doen."

Thea van Bodegraven - Coach voor naasten van angst en/of dwang in het gezin
Sterk in eigen kracht coaching
Margreet Ridder over Selma Foeken

"Ik wilde mijn training ‘Grip op je werkdruk’ onder de aandacht te brengen op een manier die goed voelt, bij me past en waarmee ik de juiste klanten aanspreek. Dus dacht ik meteen aan Selma omdat de door haar ontwikkelde Intrinsiek Marketing® me past als een handschoen.

Het is zoveel prettiger om je klanten inzicht te laten krijgen in de dingen waar ze tegenaan lopen tijdens hun werk dan hen te proberen te overtuigen om een training bij je te kopen.

Samen hebben we besloten om dit te doen in de vorm van een videoserie. Omdat ik geen moeite heb om voor de camera te gaan staan en video natuurlijk een medium is waardoor potentiële klanten je sneller leren kennen.

Samenwerken met Selma was super! Ze heeft enorm veel kennis en haar bevlogenheid en enthousiasme werken enorm aanstekelijk. En haar onvoorwaardelijke support tijdens het gehele proces is geweldig.

Als ik terugkijk op het hele proces dan heb ik zoveel meer geleerd dan het maken van drie leuke en inhoudelijk goede video’s. Ik ben beter gaan schrijven, mijn boodschap is veel helderder geworden, ik snap het principe van helderheidgeven – een onderdeel van Intrinsiek Marketing® – veel beter en dat maakt dat ik ook veel sterker overkom bij mijn klanten."

Margreet Ridder
Trainer voor verpleegkundigen en verpleegkundige teams

"Dankzij het Paraplu-traject heb ik de focus die ik zocht. Ik heb nu scherp wie mijn klanten zijn en duidelijke kaders voor mijn aanbod.

Ook heb ik nu heldere websiteteksten. Want dankzij mijn Paraplu en de tips van Selma weet ik nu hoe ik mijn teksten zo moet schrijven dat ze aansluiten bij mijn klanten. Het traject is namelijk meer dan alleen het ontwerpen van je Paraplu. Selma begeleidt je ook bij het vertalen van je Paraplu naar je website.

Selma is open, geïnteresseerd en werkt niet – zoals veel anderen – volgens de geijkte paden. Ook heb ik het hele traject ervaren als SAMEN-werken. Wat ik heel prettig vond. Ik ben dus heel blij dat ik Selma heb gevraagd om me te helpen. Weer een stap verder in mijn ondernemerspad."

Judith van Zuylen
Coaching Het Zand. Gespecialiseerd in het gevoelige, introverte kind.
Ninke van der Kooy testimonial Selma Foeken

"Dankzij mijn eigen Paraplu heb ik nu een knettergoed verhaal waar ik 100% achter sta. Hierdoor kan ik met gemak en vol zelfvertrouwen duidelijk maken wat ik aanbied en waar ik voor sta."

Ninke van der Kooy
Trainer en adviseur gemeente Enschede

"Ik ben super enthousiast over het Onderscheidend Ondernemen College. Het zit goed in elkaar. Het is duidelijk, compleet, netjes verzorgd, prettig om naar te luisteren en te kijken. Super zinvol en leerzaam!"

Driek de Wit
Driek de Wit Coaching
Margreet Bos testimonial Selma Foeken

"Selma is een genie in scherp observeren, benoemen en je te helpen je eigen unieke waarde te ontdekken."

Margreet Bos
Het woord is aan JOU

"Selma is toegankelijk, vriendelijk en kan heel duidelijk uitleggen hoe marketing werkt zonder dat het verkoperig voelt."

Froukje Cornet
Verder met Froukje
Marian de Rijk - Kansrijk coaching

"Als coach voor hoogsensitieve volwassenen wordt je vaak niet serieus genomen, alleen al vanwege de term hoogsensitiviteit. Bovendien is er veel zweverigs op de markt dat het plaatje geen goed doet.

Omdat ik me graag wilde onderscheiden tussen alle collega’s die zich met hoogsensitiviteit bezighouden en wilde laten zien dat ik praktisch en niet zweverig ben, besloot ik samen met Selma een Paraplu te maken.

Selma snapte meteen waar mijn vragen lagen en ze was ook werkelijk nieuwsgierig naar wat ik doe. Het werken met haar was heerlijk. Het snelle denken en schakelen, het in je eigen tempo werken en het niet hoeven aanpassen was een verademing.

Me thuis voelen bij mijn eigen keuze en die standvastig uitwerken zonder twijfel en onzekerheid, dat is wat dit Paraplu-traject me gebracht heeft. En dat is heerlijk! Want je doet toch vaak wat je anderen ziet doen. Dat doe ik niet meer, ik kies nu echt mijn eigen weg.

Ik merk ook dat er nu klanten bij me komen die echt bij me passen. Omdat ze direct snappen wat ik hun te bieden heb. Klanten die echt kiezen voor mij.

Zonder Selma was het me nooit gelukt om een heldere focus te krijgen en me zo goed te profileren als ik nu doe. Dus ik kan maar één ding zeggen: wil je je als ondernemer onderscheiden, maak dan met Selma een Paraplu."

Marian de Rijk
Kansrijk Coaching
Testimonial Jacqueline_van_t_Spijker

"Gedurende het hele traject heeft Selma haar kennis en ervaring volledig ten dienste gesteld van mij en mijn bedrijf. Ze nam mijn vragen heel serieus en adviseerde wat ik zou kunnen doen – en laten! – op mijn manier. Het gaf me het vertrouwen dat de nieuwe weg die ik insloeg de juiste was."

Jacqueline van 't Spijker, jouw trainer voor persoonlijke groei in je zakelijke communicatie
Samen in gesprek gaan